Koffie, thee & versgebakken lekkernijen

Biologische theetuin

Kies je favoriete thee of koffie, trakteer jezelf op een vers gebakken lekkernij en kom even helemaal tot rust in de theetuin van Langverwacht!

Dit fijne plekje vind je aan de rand van Ruinen, een toeristisch brinkdorp in Zuidwest Drenthe. Het perfecte begin-, tussen-, of eindstation na een wandeling over het Dwingelderveld of een fietstocht door de bossen. Of gewoon als je zin hebt om even weg te dromen bij een goed boek. Kom je voor rust, natuur en gezelligheid, dan ben je bij Langverwacht aan het juiste adres.

Tot rust komen op een idyllisch plekje
In de tuin geniet je van knusse zitjes, mooie bloemen en rondscharrelende kippen. Bij slecht weer kun je natuurlijk ook binnen een plekje zoeken in onze Zweedse ‘stuga’! Wij zijn fan van FIKA…. een Zweedse traditie van bewust een pauze inlassen. Samen of alleen, maar altijd met een kop koffie of thee en een lekker gebakje! Doe je ook mee?

q

Welke thee kies jij?

Natuurlijk hebben we ook gewone koffie en thee, maar waarom niet eens iets anders proberen? Onze kruidenthee komt uit eigen tuin. Biologisch, lokaal en speciale melanges die met liefde voor jou zijn samengesteld.

Citroenmelisse, kamille & lavendel
Munt, aardbei, tijm & salie
Korenbloem, frambozenblad & venkel
Kamille, passiebloem, kruizemunt, citroenverbena
IJsthee met appel & vlierbessensiroop
Kom je gauw een kijkje nemen?

Openingstijden

Woensdag, vrijdag, zaterdag & zondag geopend. Van 09.00 tot 17.00 uur van harte welkom!