Een onvergetelijke dag in het mooie Drenthe!

Familie & vrienden

Langverwacht is de perfecte plek om samen te komen met familie en vrienden. Het is meer dan alleen ‘een zaaltje huren’: in deze groepsruimte vind je gezelligheid en dat heerlijke ‘er-even-helemaal-tussenuit-zijn’ gevoel. Landelijk Drenthe met een knipoog naar het mooie Zweden. Ben je op zoek naar een unieke groepslocatie om te huren voor een verjaardag, jubileum, reünie of familiedag? Je bent van harte welkom! 

Bij het huren van onze zaal kun je kiezen voor zelfcatering, want de groepsruimte ‘Stugan’ heeft een eigen keuken. Je kunt dus zelf al je eten en drinken meenemen. Meer info over de ruimte en de huurprijzen vind je op deze pagina. Geef je al dat regelwerk liever uit handen? Dan is het ook mogelijk om (een deel van) de catering door ons te laten verzorgen. Wat wij belangrijk vinden, is dat jij een ontspannen en gezellig samenzijn met vrienden en familie hebt!

In het kort

Waarom de Stugan?

Wat maakt de locatie zo geschikt voor jouw feestje? 

 • Geschikt voor circa 40 personen 
 • Gratis parkeren op eigen terrein 
 • Met of zonder catering
 • Per dagdeel te huur 
 • Keuken met alle standaard voorzieningen 
 • Landelijke tuin met picknickbanken
 • Spelletjes aanwezig

Voor elke gelegenheid

Verjaardag

Het leven mag gevierd worden! Jong, oud, mijlpaal of geen mijlpaal, met of zonder ‘Er is er één jarig’… Elke verjaardag is bijzonder. En bij Langverwacht vier je ‘m zoals het bij jou past!

Familiedag

Eindelijk weer eens gezellig bijpraten, spelletjes doen, samen eten… De groepsruimte met eigen keuken is bij uitstek geschikt voor jullie jaarlijkse familiedag.

Jubileum

Zoveel jaar getrouwd? Zoveel jaar in dienst of een ander jubileum? Met de sfeervolle zaal bij Langverwacht maak je er een onvergetelijk moment van. 

Boeken of informatie opvragen

Geïnteresseerd?

Datum boeken? Wil je meer weten? Of wil je eerst een keertje komen kijken? Neem dan contact met ons op via het formulier. We nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

  Je contactgegevens

  Je aanvraag betreft