Een sfeervolle locatie in het Drentse Ruinen

Zaal huren Drenthe

Ben je op zoek naar een locatie voor een verjaardag, familiedag of ander samenzijn? Bij Langverwacht kun je een sfeervolle ruimte huren geschikt voor 30 tot 40 personen. Met zaalverhuur kun je je eigen eten en drinken mee nemen en je feest zelf verzorgen. Wil je dat alles geregeld is? Dat kan natuurlijk ook. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Sfeervolle ruimte voorzien van alle gemakken

zaaltje huren voor 30 tot 40 personen

De zaal bij Langverwacht in Ruinen is zeer goed bereikbaar via A32, A28 en de N375. En daarmee een ideale plek voor een gezellig feestje of intiem samenzijn. De ruimte is voorzien van alle benodigde faciliteiten. Denk hierbij aan een keuken met kookeiland, vaatwasser, koelkast, koffiezetapparaat, servies en bestek. Daarmee is deze plek een ideale locatie voor een familiedag met zelfverzorging (ofwel eigen eten en drinken). De ruimte is verder voorzien van voldoende tafels en stoelen voor diverse opstellingen. Ook zijn er 3 toiletten aanwezig. Buiten de zaal is een gezellige tuin waar men een luchtje kan scheppen. Kortom zaalverhuur met tuin! Benieuwd naar de kosten? Bekijk dan de tarieven op onze locatieverhuurpagina en vind tevens meer foto’s en informatie.

 

 

zaaltje huren Ruinen

Locatie familiedag afhuren

Of je nu een verjaardag wilt vieren, een familiedag wilt organiseren, een vergadering wilt houden, een workshop wilt geven of een andere reden hebt voor een samenzijn met 20, 30 of 40 personen. De sfeervolle zaal bij Langverwacht is hier uitermate geschikt voor. Ben je benieuwd naar hoe de zaal er in het echt uit ziet? Neem dan gerust contact met ons op. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we graag de mogelijkheden met je.
Bekijk ook alvast de beschikbaarheid in onze kalender.