Een rustgevende & bijzondere locatie

Op deze plek

Kom je het terrein van Langverwacht op, dan voel je het meteen: je komt tot rust. En toch gebeurt hier van alles! Bekijk hieronder wat op Langverwacht de mogelijkheden zijn. Waar mogen we jou voor verwelkomen?

Plan direct je consult

Coaches & Trainers

Op Langverwacht hebben diverse coaches en trainers hun praktijk. Zij bieden consulten in de mooie ingerichte ruimtes van Langverwacht. Hier word je omgeven door rust en natuur, de basis van een goed consult. Wil je meer weten over onze coaches?

q
Vanaf de lente 2023

Workshops

In de prachtige groepsruimte van Langverwacht worden diverse workshops gegeven. Die stellen we met veel zorg en liefde samen. Gezondheid en persoonlijke ontwikkeling staat daarin altijd centraal. Wat zou jij willen leren?

Vanaf de lente 2023

Theetuin

Geniet in onze prachtige tuin van een kop thee of koffie, zelfgemaakte limonade, een stuk huisgemaakt gebak of een lekkere tosti. Én van het even helemaal weg zijn... Je bent van harte welkom in de biologische en sfeervolle theetuin van Langverwacht!

Vanaf de lente 2023

Winkeltje

Op zoek naar een leuk cadeautje? Even gezellig langs de sfeervolle schappen struinen? In dit gezellige mini-winkeltje vind je de mooiste producten!

Vanaf de lente 2023

Pluktuin

Op blote voeten door het gras, een wilgenmandje om je arm... Op weg naar de pluktuin die vol staat met de prachtigste bloemen. Niets leukers dan zelf je boeket samen te stellen!

Work in progress

Voedselbos

"Het beste moment om een boom te planten is 10 jaar geleden. Het op één na beste moment is nu." Met oog voor de toekomst zijn we op Langverwacht begonnen met het aanplanten van een biodynamisch voedselbos. Een groots meerjarenplan. Meer weten of lijkt het je leuk om een dagje te helpen?