Team Langverwacht

Even voorstellen

Laten we ons even voorstellen: wij zijn familie Van Beek. Twee generaties die samen op één terrein wonen, leven en werken. Ieder met zijn of haar eigen talent en passie. Dat is ontstaan vanuit de wens om onze krachten te bundelen, samen iets moois neer te zetten... En dan ook nog eens het liefst op een plek omgeven door rust en natuur die we met anderen kunnen delen. Toen deze prachtige locatie op ons pad kwam, stopte een jarenlange zoektocht naar de perfecte plek en werd een langverwachte droom werkelijkheid!

Van generatie op generatie

Lange historie

Dat we dit als familie samen doen is trouwens niet gek, het zit in de genen. Want al in 1949 begon overgrootvader Van Beek op de Veluwe zijn eigen bedrijf. Na drie generaties zetten we het gezamenlijk ondernemen voort in het gemoedelijke dorp Ruinen. Een andere plek én een andere vorm, maar wel met een eerbetoon aan de vorige generatie Van Beek. Met trots hebben we deze bijzondere plek een toepasselijke naam gegeven: 'Langverwacht'.
Waar we voor gaan & staan

onze droom voor jou

Net als in 1949 en 1977 gooien we het op een andere boeg. Een nieuwe generatie, een andere tijd...en dus ook nieuwe talenten en andere ambities. Met Langverwacht willen we een bijzondere ontmoetingsplek creëren waar je in verbinding (leert) staan met jezelf, anderen en de natuur. Door middel van coaching, workshops en retraites, maar het zit 'm voor ons ook in de kleine dingen. Een rustgevend bezoek aan de theetuin, zelf je bloemen plukken, zien hoe de natuur een voedselbos laat ontstaan... We willen jou helpen bij gezond leven en persoonlijke ontwikkeling. Dát is waar we voor gaan en staan, dat is onze droom!

Van familiegrond naar familiegrond

Schapenstreek

De Schapenstreek 5, een plek waar door de jaren heen vele gasten warm zijn ontvangen. Onze voorgangers Henk en Coby kwamen er in 1980 wonen en startten er eerst een veehandel en paardenhouderij. Na de MKZ-uitbraak was dat helaas niet meer te doen. Ze gooiden het roer om: van agrarisch naar horeca. Groepsaccommocatie, workshops, recreatie, restaurant, theetuin...kortom: van alles! En zo werd de basis voor ónze toekomstplannen gelegd. Want hoewel we de horeca op onze eigen manier voortzetten en de locatie in een nieuw jasje steken, blijft de kern hetzelfde. Jou als gast warm en liefdevol ontvangen!