Werken zoals jij dat wilt

Werkruimte huren

Op zoek naar een mooie praktijkruimte, coachruimte of kantoorruimte in Drenthe? Bij Langverwacht staat het knusse Trähus, Zweeds voor 'houten huisje'. Een prachtige plek, waar je in alle rust je klanten kunt ontvangen. Je kunt de ruimte per uur of per dagdeel huren. Omgeven door de natuur is dit de ideale plek voor coachsessies, kleinschalige workshops of om full focus aan een opdracht te werken.
Flexruimte met alles erop en eraan

Faciliteiten Zweedse Trähus

Trähus - het houten huisje van Langverwacht - staat midden in de Drentse landerijen. Je kunt je voorstellen: wat een uitzicht! Een flexruimte die uitermate geschikt is voor coach- en trainingssessies. Met een eigen toilet en klein keukenblok inclusief koffiezetapparaat en waterkoker is de ruimte van alle gemakken voorzien. Ook is er een vergadertafel, flip-over en WiFi aanwezig. Er is genoeg plek voor het toevoegen van een eventuele behandeltafel of om de ruimte te veranderen in een kleine yoga/meditatie opstelling. De ruimte is geschikt voor maximaal 4 personen. Gratis parkeren voor jou en je klanten kan vlak voor de deur.

Prijzen praktijkruimte

Het is mogelijk de ruimte te huren per uur of per dagdeel.
Je kunt daarbij van tevoren kiezen voor een bepaalde opstelling:
spreekruimte, werkruimte, behandelruimte, vergaderruimte of workshopruimte.
De prijs is inclusief gebruik van koffie, thee en gefilterd water. 

Prijzen 

Per uur: €12,-
Per dagdeel: €45,-
Per dag: €80,-

Een dagdeel loopt van 08.00 tot 13.00 uur en van 13.00 tot 18.00.
(avonden zijn in overleg ook mogelijk)

Boeken of informatie opvragen?

Laat je gegevens achter

Wil je meer weten? Een datum aanvragen? Of heb je een opmerking? Neem dan contact met ons op. We regeren meestal binnen 1-2 werkdagen.

    Je contactgegevens

    Je aanvraag betreft