De verhuizing is begonnen

De jarenlang gekoesterde droom komt nu steeds dichterbij. Een nieuwe woon-, werk- en ontmoetplek waar rust, ruimte, natuur en verbinding samenkomen. Deze week is onze verhuizing naar deze prachtige nieuwe plek van start gegaan. De eerste spullen zijn over. De komende weken zijn wij druk bezig met de verhuizing naar de Schapenstreek.

Verhuisdatum

14 januari is het dan echt zo ver en verhuizen we naar deze magische plek in Drenthe. De eerste paar maanden zal er hard gewerkt worden om de nieuwe plek leefbaar te maken voor onze familie. De woningen worden vernieuwd en er worden voorbereidingen getroffen voor rustgevende praktijken en prachtige workshopruimtes. 

En dat is pas het begin. Er staat namelijk een gigantische verbouwing op de planning. Maar het is het waard, want daarmee creëren we een warm toevluchtsoord en een veilige haven, waar iedereen meer dan welkom is. 

Heb je een vraag? Laat het ons dan vooral weten. 

Gastvrouw bij Langverwacht én hormooncoach bij FROULIJK. Ik inspireer vrouwen over het belang van een goede hormoonbalans en de voldoening van een rustige, natuurlijke levensstijl. Mijn missie? Vrouwen terug in hun kracht brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *