Wat kun je (lang) verwachten?

Vanaf 14 januari 2022 is Langverwacht gevestigd aan de Schapenstreek 5 in Ruinen. Een prachtige plek in Drenthe tussen Meppel en Hoogeveen. Met de Drentse keien volop aanwezig wordt hier een bijzondere ontmoetingsplek gecreëerd. 

De komende maanden wordt er flink verbouwd. Zo worden er enkele rustige werkplekken gemaakt voor coaches op het gebied van leefstijl, voeding en spiritualiteit. Ook wordt er een grote groepsruimte gebouwd waar workshops, lessen en trainingen gegeven kunnen worden. Verbinding met de natuur is daarbij ontzettend belangrijk. Met grote ramen en uitzicht op het nog te ontwikkelen voedselbos wordt er alles aan gedaan hier de unieke plek nog een stukje unieker te maken. 

Ook de plaatselijk bekende theetuin ‘Bloem & Ri’ die op deze plek jarenlang met veel genoegen was gevestigd krijgt een nieuw jasje. De theetuin zal door de verbouwingen voorlopig gesloten zijn, maar komt zo snel mogelijk terug. Zodat u weer kunt genieten van heerlijke kopje thee of koffie op deze mooie plek. 

Kortom; de komende maanden wordt er hard gewerkt aan het realiseren van ‘Langverwacht’. Ben je benieuwd wat er straks zoal te doen is op Langverwacht? Kijk dan eens op de pagina ‘Op deze plek‘. Daar kun je in één overzicht de activiteiten vinden die op deze locatie worden gerealiseerd. Helaas, niet alles kan in één keer. Daarom geven we je ook een indicatie vanaf wanneer de activiteit bij Langverwacht te bezoeken/bekijken of proeven is. 

Wij hebben ontzettend veel zin in dit nieuwe avontuur en heten je van harte welkom op onze langverwachte plek. 

Speelt sinds 2020 regelmatig op zijn handpan. Daarnaast actieve beoefenaar van verschillende ademhalingstechnieken.