Kijkje achter de schermen

Klaar om de leukste groepslocatie in Drenthe te huren? Wij wel! Of nou ja, bijna dan… Achter de schermen zijn we druk bezig met de finishing touch, maar we zijn bijna klaar. Je kunt de locatie dus alvast boeken! Kijk je in deze blog mee hoe het er nu voor staat?

 

Mix & match

De groepsruimte (genaamd Stugan) is te huur voor groepen van circa 40 personen. Dat zijn dus heel wat stoelen en tafels om te verzamelen! We willen dat Langverwacht een plek van sfeer & gezelligheid is, waar je je thuis voelt én waar je er echt even tussenuit bent. Dat moet het interieur ook uitstralen. Daarom hebben we bij het uitzoeken van de meubels gekozen voor mix & match. Een flinke speurtocht  (urenlange Marktplaats-sessies en vele tripjes naar Drentse kringlopen), maar het ziet er zó gezellig uit! Bovendien een duurzame keuze én… voor elk wat wils 😉

 

Moderne ruimte huren

Wil je een moderne ruimte huren? Dat snappen wij! We hebben dan wel gekozen voor een landelijke en gezellige sfeer (je zit hier natuurlijk wel op het Drentse platteland); je vindt hier geen verouderde plastic bordjes of vergeelde systeemplafonds. Op de foto zie je een deel van ons frisse & sfeervolle servies. Kortom: je hoeft alleen nog maar zelf te koken (yes, dit is een locatie met eigen keuken!), maar met deze borden & kommetjes is de maaltijd bij voorbaat al geslaagd. Tijdens een familiedag, reünie of kleinschalig feestje lekker lang tafelen? Kijk hoe leuk dat eruit kan zien:

P.s. je kunt de ruimte natuurlijk ook huren met (deels) catering! 

Drenthe versus Zweden

Versus? Wat ons betreft hoeft het één het ander niet uit te sluiten. Bij Langverwacht combineren we het beste van twee werelden (Drenthe is nou eenmaal een prachtige provincie én we zijn gewoon echte Zweden-liefhebbers). Je huurt hier een moderne, eigentijdse ruimte, maar wel één met een landelijke touch. Een beetje Drenthe (iets met schapen?) en een beetje Zweden (hout, veel hout). Dat leuke duo vind je trouwens ook terug in onze catering arrangementen. Drentse kruidkoek, Ruiner appeltaart en die o-zo-heerlijke Zweedse fika met o.a. kanel- & chokladbullar. 

Locatie huren in Noord-Nederland?

Dan ben je bij Langverwacht aan het goede adres! En we hebben goed nieuws, want vanaf eind november kun je hier terecht. Voor jullie familiedag, een eindejaarsborrel, nieuwjaarsbijeenkomst of een andere gelegenheid waar je graag een ruimte voor wilt huren. Bij ons kan dat trouwens per dagdeel, kijk maar eens op deze pagina. Eerst eens een kijkje nemen? Van harte welkom! Maak een afspraak via het contactformulier of stuur een e-mail naar welkom@langverwacht.nl.

Tot gauw!

Team Langverwacht

Gastvrouw bij Langverwacht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *