Uitrustplekje met koffie, thee en iets lekkers geopend!

Vanaf deze week is de theetuin van Langverwacht geopend! Een heerlijk plekje waar je zelf koffie of thee kunt pakken en uiteraard iets lekkers voor erbij kunt uitzoeken. De theetuin is dagelijks geopend, bij mooi weer (als het bord aan de weg staat). Er is geen bediening, dus je kunt rustig zelf je koffie , thee of ander drankje pakken. Ben je binnenkort een rondje aan het fietsen in Ruinen en omstreken? Strijk dan gerust even neer op dit uitrustpunt aan de Schapenstreek 5, om te genieten van de rust en mooie omgeving. 

WAt is er te krijgen?

In de koffie en theehoek vind je verschillende drankjes en lekkernijen. Er is onder andere koffie, thee, verschillende soorten limonade en gefilterd water. Je kunt ook kiezen voor Cichorei, een biologische alternatief voor ‘gewone’ koffie. Naast dranken vind je er verschillende verpakte koeken en zo nu en dan een zelf gebakken cake of taart. Kortom genoeg lekkers voor een korte break. En uiteraard is een toilet bezoek ook mogelijk 😉

 

Kortom, Welkom!

Speelt sinds 2020 regelmatig op zijn handpan. Daarnaast actieve beoefenaar van verschillende ademhalingstechnieken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *