Hoe lang is het nog wachten op Langverwacht?

Je zou bijna zeggen: het zit ‘m in de naam. Het is lang wachten op Langverwacht… Terwijl we dit schrijven, draait op de achtergrond het toepasselijke liedje ‘Sitting, waiting, wishing’ van Jack Johnson. Al is er van ‘sitting’ geen sprake, hoor! Er wordt dag in, dag uit hard gewerkt aan deze droomplek. Maar dat het proces van wachten en wensen zó lang zou duren? Dat hadden we zelf ook niet helemaal verwacht. We snappen dat je benieuwd bent naar de stand van zaken; in deze blog nemen we je daarom graag mee in de laatste ontwikkelingen.

Inspirerende ontmoetingsplek

Even terug naar de zomer van 2021. Toen kochten we deze prachtige plek tussen Meppel en Hoogeveen, met als doel om hier een inspirerende ontmoetingsplek te creëren. Denk aan een kleine knusse theetuin, een praktijkruimte waar behandelingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling worden gegeven en…. een fantastische locatie om te verhuren. Voor een feestje, vergadering, workshop, teamdag, noem maar op! Maar goed, daar was wel een grootse verbouwing voor nodig. Want hoe wil je anders een van de leukste verhuurlocaties in Drenthe worden?

Verbouwing van onze Drentse verhuurlocatie

Vanaf het moment dat we de sleutel kregen (januari 2022) tot nu hebben we volop in de bouw gezet. Stof, puin, verf, ontelbaar veel spijkers en schroeven… Ruim 1,5 jaar op weg dus. En dan hebben we het alleen nog maar over het woongedeelte waar wij met onze familie komen te wonen. Pas dan komt de ruimte vrij waar het allemaal om gaat: de ruimte die jij misschien wel wilt huren voor je verjaardag of bijeenkomst. Een typisch gevalletje ‘Ik Vertrek’? Dat niet, maar de tijd waarin we leven zit ons wel tegen. Dure bouwmaterialen, schaars personeel en spullen die niet leverbaar zijn. Kortom: het loopt anders dan verwacht. En vooral: het duurt langer dan verwacht, veel langer.

Wanneer kan ik de locatie huren?

Een precieze datum kunnen we nog niet geven, maar ons streven is om vanaf het najaar van 2023 deze gezellige houten ruimte in Ruinen te verhuren. Gewoon zoals die is. Nog geen spectaculaire uitbouw met uitzicht op het groen, nog geen mooie entree met dubbele deuren, nog geen nieuwe meubels. Maar wél die fantastische sfeer, knusse ambiance, unieke uitstraling en fijne akoestiek. De ruimte zoals die is. En dat is voor nu precies goed. Dus ben jij op zoek naar een ruimte om te huren, met of zonder catering? Neem dan contact met ons op! Samen kijken we naar de mogelijkheden en bereiden we je feestelijke of zakelijke bijeenkomst tot in de puntjes voor. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking!

We sluiten uiteraard af met een positieve quote. Dit keer eentje van de dichter François Rabelais:

Everything comes in time to those who can wait.”
“Alles komt op tijd voor hem die wachten kan.”
We hopen je gauw te ontmoeten!

Groet, team Langverwacht

Gastvrouw bij Langverwacht én hormooncoach bij FROULIJK. Ik inspireer vrouwen over het belang van een goede hormoonbalans en de voldoening van een rustige, natuurlijke levensstijl. Mijn missie? Vrouwen terug in hun kracht brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *